En solid samarbejdspartner

inu:it a/s er et dansk konsulenthus beliggende i Thisted med fokus på rådgivning, optimering, design og support indenfor it infrastruktur. Vi ønsker at være et konsulenthus, hvor vi skaber reel værdi for vores kunder, og vi sætter en ære i at yde professionel rådgivning, at overholde aftaler og at være let tilgængelige og fleksible.

Vores konsulenter har tilsammen mange års erfaring med at løse opgaver indenfor rådgivning, netværk, kabling, server/storage, optimering, driftsstøtte og support, og de har hjulpet en lang række forskellige virksomheder med at få skabt en velfungerende infrastruktur.

inu:it a/s i Danmark blev etableret i 2013, og er en integreret del af inu:it a/s i Grønland, en af Grønlands største private virksomheder med mere end 50 ansatte, der fremstår som en solid og professionel it leverandør til både det grønlandske erhvervsliv samt de offentlige institutioner og virksomheder.

Kundelisten omfatter bl.a. Det Grønlandske Sundhedsvæsen, Retten i Grønland, Air Greenland, adskillige kommuner og uddannelsesinstitutioner samt private virksomheder og organisationer.

inu:it i Grønland

I 20 år har vi i inu:it arbejdet med it i hele Grønland. Det har været en fantastisk rejse – fra helt nystartet til veletableret, fra 2 til 50 medarbejdere og fra 1 til hundredevis af kunder. Det har været udfordrende, hårdt, lærerigt og sjovt.

Sammen med vores fantastiske medarbejdere er der skabt en unik kultur, hvor fokus er på at levere gode kundeoplevelser i fællesskab. Gennem kreativitet, samarbejde, uddannelse og udvikling.

Iværksætterånden lever stadig, og der er frihed til udvikling og ansvar for eksekvering. Det handler om at løse vores kunders udfordringer – og vi er altid klar til at handle hurtigt og hjælpe til, når det brænder på.

HistorienDirektør Martin Gjødvad

inu:it blev etableret som Inu:IT A/S i 1996 af Martin Gjødvad, som et it hus med fokus på salg af hardware og software samt support.

I 2000 gik Martin et skridt videre i det grønlandske erhvervsliv, idet han sammen med Cuno Jensen stiftede Kontorhuset Grønland A/S. Denne virksomhed fokuserede sin indsats på salg af kontorudstyr – herunder Canon kopimaskiner – og kontormøbler.

Med synergi for øje besluttede man sig i 2006 at fusionere Inu:IT A/S og Kontorhuset Grønland A/S. Det nye selskab – Inu:IT Kontorhuset A/S – fremstod nu som en totalleverandør af it og printløsninger, it hardware og software samt kontorudstyr.

I 2011 besluttede man at skærpe virksomhedens fokus på kerneområderne. Som følge heraf blev Inu:IT Kontorhuset A/S’ møbel- og kontorudstyrssalg, herunder salget fra 3 erhvervsbutikker i Nuuk, Qaqortoq og Sisimiut, afhændet til Arctic Import A/S. Som en del af processen blev virksomhedens navn på ny ændret - nu til inu:it a/s.

1. november 2013 åbnede inu:it a/s så en afdeling i Danmark med 4 konsulenter, og i dag er 18 medarbejdere tilknyttet den danske afdeling. Kontoret ligger i Thisted, og fokus er på salg af it infrastruktur til erhvervskunder.

Senere, den 1. marts 2018, åbnede inu:it a/s også et kontor i Aalborg.

I alt er vi i dag mere end 50 medarbejdere fordelt på 6 lokationer i hhv. Nuuk, Ilulissat, Sisimiut, Qaqortoq, Thisted og Aalborg.