nyheder

 

For andet år afholder inu:it, Arctic Print og AVG digitaliseringsmessen Digital Arctic. 

Her sættes der fokus på IT-sikkerhed, digitale arbejdspladser, forretningsapplikationer samt den bedste IT-infrastruktur. 

Der vil være paneldebatter og oplæg fra det grønlandske erhvervsliv, både private og offentlige, som vil fortælle og debattere om IT-sikkerhed i Grønland. 

Derudover deltagere flere partnere, som vil uddybe deres produkter og hvordan de kan bidrage til at I får skabt den rette digitale arbejdsplads. 

Der vil senere bliver offentliggjort programmet, som strækker sig over to dage. 

Hold dig opdateret på denne side, hvor programmet og alt relevant vil blive publiceret.

Har du lyst til at deltage som partner og fremvise dine produkter og services, eller har du andre spørgsmål vedrørende messen, kontakt Nuunu Bergmann, Marketingsansvarlig, på nuk@inuit.dk

Programmet

To be announced 

Partnere

Bliver løbende opdateret

inu:it har fokus på rådgivning, optimering og support indenfor de fleste områder af IT.

 

Artic Print sælger Kyocera's print og scan løsninger. Konkurrencedygtige priser, gode serviceaftaler, teknikere i Nuuk, Sisimiut, Qaqortoq og med mere end 15 års erfaring.

Kimbrer Computer er eksperter i brugt IT-udstyr, datasletning og tilpassede løsninger til dine specifikke krav og behov.

Højteknologiske låseløsninger til enhver dør, med fokus på din sikkerhed med automatiske dørlåse.

Innovative printløsninger som er omkostningseffektive, brugervenlige og pålidelige. Alt fra mindre printer til de små kontorer til avanceret større printer.