nyheder

 

For andet år afholder inu:it, AVG og Arctic Print digitaliseringsmessen Digital Arctic, d. 6. og 7. september.

Her sættes der fokus på IT-sikkerhed, digitale arbejdspladser, forretningsapplikationer samt den bedste IT-infrastruktur. 

Der vil være paneldebatter og oplæg fra det grønlandske erhvervsliv, både private og offentlige, som vil fortælle og debattere om IT-sikkerhed i Grønland. 

Derudover deltagere flere partnere, som vil uddybe deres produkter og hvordan de kan bidrage til at I får skabt den rette digitale arbejdsplads. 

Der vil senere bliver offentliggjort programmet, som strækker sig over to dage. 

Hold dig opdateret på denne side, hvor programmet og alt relevant vil blive publiceret.

Har du lyst til at deltage som partner og fremvise dine produkter og services, eller har du andre spørgsmål vedrørende messen, kontakt Nuunu Bergmann, Marketingsansvarlig, på nuk@inuit.dk

Nyhed

Christian, Frederik og Martin fra Nanook kommer og spiller til Digital Arctic!

 

Nyhed

Paneldebat med Katrine Hjelholt Nathanielsen, Styrelseschef i Digitaliseringsstyrelsen og Christian Keldsen, Direktør i Grønlands Erhverv, stiller op til paneldebat omkring Digitaliseringen i Grønland.  

Programmet

Bliver endelig offentliggjort senere 

Partnere

Bliver løbende opdateret

inu:it har fokus på rådgivning, optimering og support indenfor de fleste områder af IT.

 

Artic Print sælger Kyocera's print og scan løsninger. Konkurrencedygtige priser, gode serviceaftaler, teknikere i Nuuk, Sisimiut, Qaqortoq og med mere end 15 års erfaring.

AVG deltager til Digital Arctic sammen med Arctic Print og inu:it

AV Greenland er en grønlandsk virksomhed, som leverer alt inden for professionelle AV- og konference løsninger. AVG tager kunder i hånden og følger dem igennem hele projektforløbet.

Kimbrer Computer er eksperter i brugt IT-udstyr, datasletning og tilpassede løsninger til dine specifikke krav og behov.

Højteknologiske låseløsninger til enhver dør, med fokus på din sikkerhed med automatiske dørlåse.

Innovative printløsninger som er omkostningseffektive, brugervenlige og pålidelige. Alt fra mindre printer til de små kontorer til avanceret større printer.


Rådgivning og konsulentydelser inden for budgetplanlægning, performancemålinger, datawarehouse, talanalyse og kunstig intilligens.

inu:it's digitaliseringsmesse Digital Arctic deltagere Cloud Agility

Erfarent ERP konsulent hus med fokus på rådgivning og udvikling af virksomhedsløsninger baseret på hele Microsoft Dynamics cloud teknologier.

d-mærket kommer til Digital Arctic

Mikael Jensen, Direktør for D-mærket, kommer og fortæller om Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse

HP deltager til Digital Arctic ved inu:it

HP leverer løsningen indenfor printere, computere samt skærme og tilbehør. Derudover beskyttelse af hardware.