nyheder
Inuit Anders Hoffgaard Topslide Desktop 1497X439 03. februar 2022

Direktørskifte i inu:it

Klaus Karlshøj Poulsen har valgt at opsige sin stilling som administrerende direktør i inu:it for at søge nye udfordringer uden for virksomheden.

Klaus Karlshøj Poulsen har været ansat i inu:it i mere end 13 år, de seneste 2 ½ år som administrerende direktør.

Stifter og ejer af inu:it igennem 25 år Martin Gjødvad er ked af Klaus’ beslutning.

”Klaus og jeg har haft et tæt samarbejde igennem hele perioden, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige Klaus tak for en stor og loyal arbejdsindsats for virksomheden”.

Ny direktør for inu:it er Anders Hoffgaard, der er startet op i virksomheden pr. 1. februar 2022.

Anders er 42 år gammel og kommer med en stærk baggrund fra it-branchen, og derudover er han godt kendt med Grønland, idet han tidligere igennem en årrække har arbejdet og boet i Nuuk.

”Jeg er både stolt og ydmyg over muligheden for at komme til at stå i spidsen for inu:it, og jeg glæder mig til sammen med det stærke hold af medarbejdere i virksomheden til at bygge videre på den succes inu:it har opbygget, både i Grønland og i Danmark.

Der ligger et fantastisk fundament til en yderligere vækstrejse, og jeg ser i særdeleshed frem til at møde både eksisterende og nye kunder den kommende tid, hvor vi også er klar med nye spændende løsninger i både Grønland og Danmark”, udtaler Anders Hoffgaard.

”At kunne tiltrække en så stærk profil som Anders til inu:it, tager jeg som et udtryk for det stærke fundament, vi har fået skabt igennem 25 år, og jeg ser frem til sammen med Anders og bestyrelsen i inu:it at fortsætte den positive udvikling for virksomheden. Samtidig er jeg stolt over den kundeportefølje, vi har skabt igennem årerne, hvilket i høj grad kan henføres til dygtige medarbejdere i både Grønland og Danmark”, slutter Martin Gjødvad.