softwaredeployering

Softwaredeployering

Generel information vedr. software deployment (softwaredeploying)

Softwaredeployering kan enten være tidskrævende og uoverskueligt, eller det kan gøres med professionelle løsninger så du kun er få klik fra at have installeret eller opdateret softwaren på samtlige jeres PC’ere.

Softwaredeployering købt via inu:it giver dig også mulighed for at få den komplette indsigt i og overblik over jeres licenser og deres anvendelse. Dermed får du også adgang til at se om du har købt licenser til software der ikke bruges, når det kommer til stykket.

Softwaredeployering er dit effektive værktøj til at spare tid og penge, samtidig med at du sikrer dig at jeres PC’ere altid er opdateret og dermed sikret bedst muligt.

Værdien ved at bruge softwaredeploying

For at opretholde IT-sikkerheden, er det centralt at alle jeres PC’ere er opdateret med nyeste versioner af styresystemer og andet software. Vi tilbyder dig værktøjer der gør det effektivt at planlægge, gennemføre og efterfølgende monitorere.

Det er en sikker og effektiv løsning på det der ellers kan være en uoverskuelig opgave for en IT-administrator. Om installationen skal ske straks eller skemalægges, er helt op til systemadministratoren.

Softwaredeployering kan effektivisere processen væsentligt. Dermed kan værktøjet i sidste ende nemt blive en god forretning i sig selv.

Løsningsbeskrivelsen

Uanset hvilken af de kendte pakketeknologier du bruger, kan vores produkt hjælpe dig. MSI, virtuelle applikationer eller legacy setups kan alle håndteres.

Du kan læse mere om software her. 

 

Har du lyst til at læse mere, kan du download ydelseskataloget vedrørende Softwaredeployering her.

  Ydelseskatalog Deployment

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende direktør
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05