office365
Team ... ønsker du at vide mere?

Microsoft office 365

Generel information om office 365

Microsoft 365 er det åbenlyse valg som fundamentet for en moderne arbejdsplads der har brug for at kunne samarbejde effektivt, fleksibelt og med høj grad af sikkerhed, herunder overholdelse af GDPR.

Det er ikke en overdrivelse, når Microsoft 365 bliver kaldt en produktivitetsplatform. Her får I nemlig ikke kun det I kender fra den traditionelle officepakke.

I får en samlet infrastruktur der giver jer kontorløsninger, programmer til kommunikation, fildeling, styresystemer, adgangsstyring, business intelligence og sikkerhedsløsninger.

Løsningerne kan sammensættes helt efter den enkelte virksomheds behov.

De erfarne konsulenter hos inu:it har indsigt i mulighederne for at sammensætte en løsning der passer til jeres specifikke behov.

Både når det drejer sig om rådgivning til sammensætningen af Microsoft 365, men også implementeringen og ikke mindst vedligeholdelsen.

Værdien ved brug af Office 365 fra Microsoft 

Microsoft 365 er mere end bare tekstbehandling og regneark – det er en moderne totalløsning for arbejde, planlægning, kommunikation og samarbejde både på farten, kontoret og derhjemme.

Data og politikker er synkroniseret på alle enheder. I kan samarbejde om dokumenter og kommunikere fleksibelt både med tekst, lyd og video.

I er med andre ord produktive hele arbejdsdagen uanset hvor I befinder jer. Systemerne opdateres løbende og automatisk med sikkerhedsopdateringer og nye funktioner.

Microsoft office 365 er en totalløsning der også inkluderer en række administrationsværktøjer. Vi assisterer gerne med at få det maksimale ud af den løsning som I vælger.

Microsoft 365 kan opnåes i flere versioner, så den passer til alt fra enkeltpersonsvirksomheder til større virksomheder med hundredvis af ansatte.

Microsoft 365 købt hos inu:it er meget mere end bare en softwarepakke.

Hos inu:it kan I få adgang til ekstra sikkerhed omkring jeres data. Vores konsulenter rådgiver og hjælper jer gerne undervejs. 

Løsningsbeskrivelsen

Microsoft 365 er en skalerbar løsning hvor antallet af brugere og omfattede funktioner kan varieres. Derfor tager vi udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Sammen med jer får vi den indsigt der gør os i stand til at beslutte den relevante sammensætning af løsningen. Både når det angår antal licenser samt hvilke elementer der bør indgå og/eller udgå.

Microsoft Office-apps

Officeprogrammer som skrivebordsapps, via browser og mobilenhed. Mulighed for flere sprogversioner og fleksible opsætninger alt efter valgt løsning.

OneDrive for Business

Lagerplads til brugerne. Omfanget af data, fleksibilitet og adgang til øget sikkerhed mod tab af data alt efter valgt løsning.

SharePoint Online

Intranet eller portal hvor I kan dele informationer med mulighed for fleksibel deling og redigering af indhold og filer.

Exchange Online

Postkasser til jeres brugere. Mulighed for tilkøb af ekstra kapacitet til postkassen alt efter valgt løsning.

Microsoft Teams

Onlinemøder, chatsamtaler, opkald med eller uden video. Mulighed for tilkøb af faciliteter til afholdelse af webinar. Adgang til ekstra sikkerhed i forhold til tab af data, alt efter valgt løsning.

Windows 10

Azure AD Premium

Adgangskontrol også med mulighed for multifaktor login, brugerprofiler og identitetsstyring.

Microsoft Defender for Office 365

Beskyttelse mod SPAM, samt overvågning af links og filer vedhæftet i kommunikation.

Microsoft Defender for Endpoint

Beskyttelse af enheder, klientcomputere og servere, herunder indblik i om softwaren er opdateret og fri for kendte sikkerhedsbrister.

Business Intelligence

Power BI Pro.

Supporterede versioner

Microsoft 365 kører altid på den nyeste version, som kunde vælger I jeres opdaterings plan.

Skaleringsmuligheder.

I kan altid opgradere med flere brugere. Færre brugere er muligt til udløb af en abonnementsperiode. Ændrede antal brugere – tilføj/fjern antal licenser.

Planer med flere pakker med inkluderede løsninger alt efter behov og meget mere - kontakt os for at få en god snak omkring jeres behov og muligheder. 

 

Har du lyst til at læse mere, kan du download ydelseskataloget vedrørende Office365 her.

  Ydelseskatalog Microsoft 365

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende direktør
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05