software

Software

Generel information om software

Når det gælder software, analyserer vi os altid frem til den helt rigtige sammensætning i samarbejde med vores kunder. Det gode salg er for os baseret på et konstruktivt samarbejde.

Tidligere var software noget, der kom på fysiske medier og skulle installeres på maskine for maskine, mens man sad og ventede. Software bliver også kaldt programmer og applikationer. I dag er verden på samme tid både mere enkel og mere kompleks.

Software kan installeres online og installeringsprocessen kan automatiseres. Omvendt er software i dag meget mere end bare et program, der i dens levetid er, som da det kom på en dvd. Software er avancerede programpakker, der kan anskaffes i et utal af varianter.

Udover selve softwaren følger der licenser og certifikater med som løbende skal fornyes og vedligeholdes.

Vi interesserer os for jeres konkrete behov og hjælper jer med, at købe den software første gang, de licenser og certifikater, I har brug for – hverken mere eller mindre.

Det gælder uanset om software skal købes som en del af en større løsning I køber via os, eller det er en enkeltstående opgave.

Software skal ses som en del af jeres samlede IT-løsning. Derfor er det oplagt at bede inu:it om at rådgive om hvilken løsning I skal vælge og efterfølgende anskaffe det til jeres virksomhed.

På den måde får I rådgivning fra konsulenter der kender jeres virksomhed og har indsigt i netop jeres behov, og på denne måde kan vi hjælpe jer sikkert gennem junglen af muligheder og kombinationer, når der skal anskaffes software, licenser og certifikater.

Med inu:its indsigt bliver I klædt på, således det bliver nemmere at beslutte, hvad der er need to have og nice to have - at anskaffe sig.

Hvad tilbyder inu:it af software produkter

Vi er forhandlere af produkter fra anerkendte producenter som bl.a. Microsoft, HP, HPE, Fortinet, Veeam, Eaton, VMware, 3CX, Lenovo, Samsung, Apple, Easyinstall, Skykick, Vipre,  Flexfone, Trustzone, Cisco,  med flere.

Indenfor software kan vi blandt andet tilbyde:

  • Kontorpakker ved især Microsoft 365
  • Samarbejde på tværs I virksomheden med sharepoint og Microsoft Teams
  • ERP ved Dynamics C5/NAV
  • Sikkerhedssoftware i firewall
  • Sikkerhedssoftware I pc, stationær, mobiltelefoner, tablet/iPad End point security (antivirus)
  • Tegneprogrammer og dokumenthåndtering i Adobe
  • det vi ikke har, skaffer vi

Findes varen ikke allerede på lager, bestiller vi det hurtigt hjem. Kontakt os og hør om priser, leveringstid, fragt etc.

Software as a service, SaaS

En række af løsningerne kan leveres som Software as a Service, SaaS. Der er tale om software du køber på abonnement og har adgang til den via installationer der er placeret på centrale servere. Enten hos dig, i vores datacentre eller i en cloud-løsning.

Handler du dine applikationer som Software as a Service har du samtidig en fleksibel og skalerbar løsning der indretter sig efter dine behov. Du lejer softwaren og betaler kun for det du har brug for.

Fordelen ved Software as a Service er også at installation, udrulning og vedligeholdelse er en overskuelig opgave uden avanceret infrastruktur. De fleste SaaS-løsninger kan afvikles direkte i en browser.

Dermed kan brugerne få adgang til løsningen uden behov for at installere software direkte på de respektive enheder.

Du kan læse om softwaredeployering her. 

 

Har du lyst til at læse mere, kan du download ydelseskataloget vedrørende Software her.

  Ydelseskatalog Software

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende direktør
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05