endpoint security

Endpoint security og protection

Generel information om endpoint løsninger

Den digitale krig er over os, det er ikke længere et spørgsmål om vi bliver ramt, men mere hvornår.

Derfor handler sikkerhed ikke om at udgå at blive ramt men om at ”pansre” sig bedst muligt, så når vi rammes, er følgeskaderne minimale.

Sikkerhedsløsninger skal sikre dig mod at dine data havner i de forkerte hænder eller bliver ødelagt.

Cyberkriminelle forsøger kontinuerligt at finde nye måder at angribe på. Jeres virksomheds enheder skal beskyttes effektivt mod virus, ransomware, malware, phishing og andre tilsvarende trusler.

Derfor har I brug for optimal endpoint protection og security.

Værdien bag endpoint protection/security

Vi tager sikkerhed yderst alvorligt. Derfor tilbyder vi en løsning vi ikke bare selv anbefaler, men som samtidig er anerkendt af Gartner Group som Leader i Gartners Magic Quadrant for Endpoint protection.

For at skabe de mest moderne EDR (Endpoint Detection and Response) systemer, benytter Microsoft AI som kan analysere digitale trusler hurtigere og dybere.

Inu:its erfarne konsulenter hjælper jer gerne med indsigt og rådgivning, så I vælger den helt rigtige løsning til jeres virksomhed.

Både den rigtige løsning i forhold til optimal sikkerhed for jeres servere såvel som enheder til jeres slutbrugere. Men også i forhold til at sammensætte den rigtige løsning i forhold til jeres eventuelt eksisterende løsninger og licenser fra Microsoft.

Løsningsbeskrivelsen fra inu:it

Microsoft Defender er designet til at give optimal sikkerhed for små og mellemstore virksomheder. Løsningen udmærker sig desuden ved sin brugervenlighed.

Der er indbygget anbefalinger om bedst egnede opsætning, så I straks kan få værdi af løsningen, selv hvis I ikke vælger at lade os rådgive jer.

Microsoft Defender inkluderer EPP- såvel som EDR-funktionalitet, dermed får I en optimal beskyttelse:

  • EDR, Endpoint Detection and Response, der kontinuerligt overvåger de respektive enheder, for på den måde at bidrage til at holde systemerne beskyttede. EDR fungerer som et varselssystem der kan identificere mulige angreb.
  • EPP, Endpoint Protection Platform der foretager den egentlige beskyttelse af de enkelte enheder.

Med Microsofts løsning får du både filbaseret og ikke-filbaseret beskyttelse mod malware, hvilket blandt andet understøttes af machine learning for at være på omgangshøjde med trusselsniveauet.

Det er i den forbindelse ekstra værdifuldt, at produktet er blandt de mest udbredte.

Dermed trækker du på den læring og indsigt der sker fra forsøg på angreb mod de tilsvarende mange andre kunder. Ikke kun fra machine learning men også adskillige teams af sikkerhedseksperter hos Microsoft der kontinuerligt vedligeholder og forbedrer løsningen.

Selvom det er et Microsoftprodukt, virker det på tværs af platforme og således på enheder til både Windows, MacOS, iOS og Android.

Løsningen er beregnet til såvel endpoints, servere, mobile enheder og netværksenheder.

 

Har du lyst til at læse mere, kan du download ydelseskataloget vedrørende Endpoint Security her.

 Ydelseskatalog Endpoint Security Antivirus

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende direktør
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05