email-sikkerhed

E-mail sikkerhed

Generel information omkring email-sikkerhed

E-mail er i hovedreglen det vigtigste digitale kommunikationsværktøj i næsten alle virksomheder. Mails bruges flittigt i en travl hverdag på kryds og tværs.

Mail er derfor blandt de cyberkriminelles bedste ven. Uden beskyttelse, er mailkommunikation en sårbarhed vej ind i jeres IT-systemer hvor I er eksponeret for cyberangreb.

Uanset hvilket mailsystem I bruger, kan inu:it hjælpe jer med et ekstra lag sikkerhed mod phishing, virus, spam og andet malware.

Værdien ved brug af email sikkerhed

Vores erfarne specialister har valgt et af markedets absolutte topløsninger til at beskytte jeres virksomhed mod angreb via e-mails. 

Med VIPRE får I en effektiv og omfattende e-mailbeskyttelse, hvor alle indgående mails scannes for mistænkeligt indhold.

Det er efter kundes eget valg også muligt at scanne udgående mails. Systemet er ikke bare pålideligt, men også brugervenligt og i stand til at mindske den tid I ellers bruger på at administrere mailsikkerhed.

Løsningsbeskrivelsen via inu:it 

Den løsning vi anbefaler og sælger, beskytter jer med en af markedets absolut førende teknologier mod trusler mod din sikkerhed via e-mail.

I får antivirus, antispam og anti-phishing.

Løsningen hjælper dig dermed også med beskyttelsen mod ransom-ware. Cyberangreb i form af ransomware sker typisk via phishingmails.

Løsningen kan anvendes uanset hvilken e-mailplatform I anvender: Google Apps, Office 365, Microsoft Outlook og Lotus Notes.

 

Har du lyst til at læse mere, kan du download ydelseskataloget vedrørende E-mailsikkerhed her.

  Ydelseskatalog Emailsikkerhed

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende direktør
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05