it-sikkerhed
Team ... Ønsker du at vide mere?

It-sikkerhed

IT-sikkerhed er et emne, der er oppe i tiden, og bestemt ikke uden grund. Nye sikkerhedstrusler dukker op konstant og den hurtige udvikling i IT-infrastrukturer skaber hele tiden nye udfordringer.

Cyberangreb er et stadigt stigende problem med et konstant skiftende trusselsbillede. Firewalls og antivirus programmer optimeres til stadighed for at imødegå alle trusler, men nye kommer til – og brugeres adfærd kan være utroligt svær at kontrollere.

Et enkelt forkert klik på en vedhæftet fil kan give ondsindede hackere adgang til virksomhedens data. Angreb som fx. CryptoLocker forekommer ofte og både små og store virksomheder bliver ramt.

En konstant opdateret firewall og antivirus software er et must, men eftersom det nærmest er umuligt at sikre sig 100 %, er det mindst ligeså vigtigt, at have det rette beredskab for hvad der gøres hvis uheldet er ude.

Er backup rutinerne på plads og er der remote backup, kan systemerne genoprettes og eventuelle skader kan hurtigt og effektivt isoleres og begrænses.

Som IT-partner for en lang række virksomheder i Grønland og Danmark, er vi i inu:it konstant opdateret. Vi hjælper mange af vores kunder med deres sikkerhed - politikker, procedurer og omgående hjælp, hvis det allerede er gået galt.

Har I tjek på it-sikkerheden?

Har I brug for et sikkerhedstjek eller en snak om trusler og muligheder, så kontakt os og vi hjælper jer hurtigt videre.

Har du lyst til at læse mere, kan du download ydelseskataloget vedrørende IT-sikkerhed her.

 Ydelseskatalog Sundhedstjek

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende Direktør Danmark
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05
Book møde med mig