netværk

Netværk

Et robust netværk er sammensat af en række værktøjer der beskytter selve netværket samt de applikationer, der kører over det.

Optimal netværkssikkerhed kræver flere lag af sikkerhed, der er skalerbare og automatiserede. inu:it sikrer din virksomhed med en individuel tilpasset løsning. Vi har sikkerheden i højsæde uden det bliver besværligt for dig. 

Værdien i netværk fra inu:it

Vi tilbyder dig en skræddersyet løsning hvor sikkerhed er hovedfokus. Vi sikrer dig et resilient, fleksibelt og naturligvis sikkert netværk.

Med en sikker netværksløsning fra inu:it kan du trygt fokusere på at levere dine produkter og tjenester uanset hvilken branche du er i.

Vi hjælper dig til den optimale ydeevne på netværket. Både fordi du minimerer risikoen for nedetid og fordi vi konfigurerer dit netværk uden unødvendige flaskehalse der forsager dårlig ydeevne. 

Traditionelle netværksopsætninger fokuserer på netværkets enheder. Når inu:it lægger din netværksstrategi, fokuserer vi på en bruger-tilgang til netværket. Det giver mere sikkerhed, fleksibilitet og skalerbarhed. 

Løsningsbeskrivelsen 

Med SD-WAN får din virksomhed en dynamisk forbindelse ud mod internettet og andre lokationer. Her kan man fx udnytte en fiber- & LTE-Forbindelse fuldt ud på samme tid, og samtidig måle på kvaliteten af forbindelserne. 

Vil du gerne vide hvad der sker på dit netværk? Lad os fortælle det til dig ved hjælp af overvågning. Allerede få sekunder efter en switch, firewall eller access point går ned, ved inu:it det og kan assistere dig.

Alt efter hvilken aftale vi har indgået, kan vi døgnet rundt begynde fejlsøgning og løsning straks problemet opstår.  

Tilkøb netværk

1) Døgnservice: inu:it er parate til at assistere jer ved problemer, også udenfor normal åbningstid.

2) Overvågning: inu:it overvåger jeres kritiske enheder, og vi aftaler på forhånd hvilke problemer der skal afføde en alarm og hvem der skal have den.

Inu:it ved hvor vigtigt at et korrekt it-miljø er, så har I behov for sparring, eller bare afklaring - så evt. læs mere om vores tilgang til it-infrastruktur eller få foretaget vores populære og prisstærke it-sikkerhedstjek

 

Har du lyst til at læse mere, kan du download ydelseskataloget vedrørende Netværk her.

  Ydelseskatalog Netværk

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende direktør
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05