it-udvikling
Team ... ønsker du at vide mere?

It-udvikling

Generelt information om it-udvikling - vi finder jeres løsning!

Unikke kunder, kræver unikke løsninger. Nogle kunders behov, er dog mere unikke end andre. Derfor er udviklingsopgaver en naturlig del af vores hverdag i inu:it.

Vi har vores egen udviklingsafdeling, der har mere end 20 års erfaring med at designe og udvikle specialløsninger til mange forskellige typer opgaver. 

Vi har udført opgaver for såvel offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner som det private erhvervsliv, og vi er vant til, at yde hjælp med rådgivning, design og udvikling af både store og små opgaver.

Værdien med it-udvikling - på tværs af behov og løsninger

Har jeres virksomhed nogle områder, hvor I fx har brug for integration mellem forskellige løsninger, eller mangler I et system til løsning af en helt speciel opgave, så lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at løse disse udfordringer.

Hos inu:it har vi bl.a. udviklet Karakterdatabase samt et TrinTest system til det grønlandske uddannelsesministerium, og i tæt samarbejde med dem lavet de grafer og statistikløsninger, der hjælper med at evaluere folkeskolens udfordringer og resultater, ligesom vi har udviklet det grønlandske universitets matrikelsystem, som sørger for at forskellige offentlige systemer kan snakke sammen.

Data på jeres hjemmeside

I forbindelse med vores webafdeling, har vi også mulighed for at udvikle specielle ekstensions til jeres hjemmeside.

Har I fx. data I gerne vil dele på en hjemmeside, kan vi i langt de fleste tilfælde udvikle broen (api) mellem jeres data og jeres hjemmeside.  

Resultater der holder

Igennem årene har vi i inu:it serviceret flere hundrede kunder - om det er problemer med årsafslutningen, et komplet økonomistyringssystem, en indhandlingsløsning, GL Løn eller specialudviklede systemer til løsning af helt specifikke udfordringer, så har vi kompetencerne til at hjælpe vores kunder på vej.

Det er en stor fordel, at vi alle er vant til at arbejde lokalt, og kender til specielle forhold indenfor fx. skat og løn i Grønland og Danmark.

Samtidig gennemfører vi løbende kurser og udfører lokal support.

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende direktør
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05