hardware
Team ... ønsker du at vide mere?

Hardware og serverdrift

Generel information om hardware

Hardware en fællesfortegnelse for al it-udstyr, som typisk skal bruge strøm til at fungere. Hardware bruges i alle dele af jeres virksomhed. Det rigtig udstyr kan give en nemmere hverdag for virksomheden og ikke mindst dennes medarbejdere, samt øge produktiviteten og sikkerheden for jeres virksomhed. 

Hardware bruges både til store projekter, hvor der f.eks. skal skiftes en hel it-infrastruktur eller til mindre opgaver, f.eks. hele setuppet bag en hjemmearbejdsplads.

Inu:it arbejder vi ud fra kundedialogen og behovsanalyse frem til den målrettede hardwareløsning. Det gode salg er for os baseret på et konstruktivt samarbejde, hvor vi gennem tæt og transparant dialog sætter vi os ind i kundens behov, og derudfra skaber vi det unikke koncept til vores kunder.

Værdien i hardware fra inu:it

Hos inu:it lytter vi til vores kunder, og kommer altid med vores ærlige mening. Nogle kommer til os med en konkret indkøbsliste - andre kommer helt på bar bund, men med et konkret behov de ønsker at få dækket.

Vi køber ind via flere kanaler og afsøger derfor markedet på jeres vegne. Når der for tiden er produkter med længere leveringstider end normalt, kan vi derfor finde den optimale løsning for jer, uanset om det er pris eller leveringstid, der er afgørende for jeres virksomhed.

Uanset hvad, møder du hos inu:it altid en rådgiver fremfor en sælger.

Løsningsbeskrivelsen - hardware

Vi er forhandlere af produkter fra anerkendte producenter som bl.a. Hewlett Packard (HP), Hewlett Packard Enterprise (HPE), Fortinet, Logitech, Lenovo, VMware, EATON, Cisco, med flere. 

Vores hardware omfatter blandt andet:

 • Servere
 • Bærbare og stationære PC'er
 • Netværksudstyr
 • UPS – Uninteruptable Power Supply
 • Skærme, tastatur, mus, kabler

Servicelicenser tilbydes som standard

Til HP’s stationære og bærbare pc’er tilbydes HP Carepack, Onsite, next business day.3 år - med den service er I sikret hurtig reparation af f.eks. en bærbar. 

HP Care Pack er en række serviceydelser, der kan forbedre standardgarantien på alle dine HP-produkter – enten ved at forlænge supportperioden eller ved at opgradere serviceniveauet.

Til HPE’s server diske tilbyder vi HPE Tech Care i 3 niveauer 

Critical

 •  Direct connect to experts in 15 minutes
 •  Outage management
 •  24x7 6hr hardware repair

Essential

 •  Direct connect to expert in 15 minutes
 •  24x7 4hr onsite response

Basic

 •  Acces to expert in 2 hours
 •  9x5 Next business day onsite respons

Det er muligt at vælge med to Media Retention Options – det vil sige at ved udskiftning af disk har I som kunde mulighed for, at beholde harddisken ved udskiftning.

FortiCare Services

FortiCare

Ved at købe en FortiCare licens til FortiGate firewall får man mulighed for udskiftning af hardware grundet fejl, 24x7 support hos Fortinet, adgang til deres nyeste Firmware og sikkerhedsopdateringer. 

UTP bundle

Ekstra sikkerheds features som Unified Threat Protection (UTP) henviser til en bestemt type it-produkt, der kombinerer flere nøgleelementer i netværkssikkerhed for at tilbyde en samlet omfattende sikkerhedspakke til købere.

Serverdrift

Om jeres servere er virtuelle eller fysiske, skal driften være stabil og sikker. Derfor er inu:it jeres sikre valg som partner.

Vi kan varetage rådgivning, indkøb, drift, overvågning og vedligehold. Dermed har I hænderne fri til at koncentrere jer om jeres kerneforretning velvidende, at vi holder den bagvedliggende IT kørende.

Værditilbuddet bag serverdriften

Vi kan stille kapacitet på vores hostingløsninger til rådighed for jeres virksomhed. Alternativt kan vi varetage hele eller dele af driften og vedligehold af jeres servere og tilhørende applikationsdrift fysisk på jeres egen virksomhed.

Uanset jeres setup og jeres serverinfrastruktur, har I brug for at dygtige konsulenter passer på jeres data og sikrer at IT i topform understøtter forretning.

Løsningsbeskrivelsen

Opgaverne vi kan varetage vedrørende serverdrift, inkluderer blandt andet

 • Drift af Operativsystem
 • Patching, så jeres systemer har den optimale sikkerhed og stabilitet
 • Applikationsdrift herunder SQL, printserver, filserver, Active Directory, Remote Desktop Service, antivirus og Microsoft 365 integrationer

Når det gælder hardware, arbejder vi altid ud fra kundedialogen og behovsanalyse frem til den målrettede hardwareløsning.

Det gode salg er for os baseret på et konstruktivt samarbejde, hvor vi gennem tæt og transparant dialog sætter vi os ind i jeres behov, og derudfra skaber vi det unikke koncept til vores kunder.

Hardware kan være en integreret del af en samlet sikkerhedsløsning du har købt hos os. Men vi hjælper jer også gerne med enkeltstående indkøb når I står og mangler alt fra en server til jeres datacenter til et tastatur til en kollega.

Hos inu:it lytter vi til vores kunder, og kommer altid med vores ærlige mening. Nogle kommer til os med en konkret indkøbsliste - andre kommer helt på bar bund, men med et konkret behov de ønsker at få dækket.

Uanset hvad, møder du hos inu:it altid professionel rådgivning fremfor en sælger.

 

Har du lyst til at læse mere, kan du download ydelseskataloget vedrørende Hardware og Serverdrift her.

  Ydelseskatalog Hardware

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende direktør
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05