buyback

inu:it BuyBack

inu:it har lavet et samarbejde med Kimbrer Computer, hvor vi fokuserer på bæredygtig recirkulering eller afskaffelse af udtjent og overskydende it-udstyr fra det grønlandske marked.

Udover den bæredygtige afskaffelses af udtjent IT-udstyr samt sikker håndtering af data, kan I som virksomhed tjene på denne service.

I samarbejde med Kimbrer Computer, der har tre certificeringer efter forskellige ISO-standarder, betyder det, at I trygt kan overlade jeres IT-udstyr til os.

 

 

Værdien ved brug af inu:it BuyBack

Ved at bruge inu:it BuyBack er I derfor sikret at alt data bliver slettet efter alle standarder. I er med til at gøre IT mere bæredygtigt, da det brugbare udstyr bliver recirkuleret, samt I får en fair betaling for det brugte udstyr.

 

Løsningsbeskrivelse

Via dialog beskriver I udstyret så godt i kan, hvorefter der udarbejdes et prisoverslag. Herefter sender I udstyret med RAL til Århus Havn, hvor vi arrangerer sikker transport til Kimbrer Computer. Denne proces sikrer at ingen udefrakommende kommer i utilsigtet kontakt med udstyret. Ønskes der hjælp til afinstallering og forsendelse, hjælper inu:it gerne med dette.

Herfra overtager Kimbrer Computer udstyret, hvor det registreres, sorteres og gennemtestes af certificerede teknikere. Teknikkerne sletter alle data i henhold til regulativer, hvorefter datasletningen dokumenteres og I får fremsendt en certificeret datasletningsrapport.

Er der noget af udstyret der ikke kan genbruges, sorteres dette i 16 kategorier og sendes til miljørigtig destruering. Her bliver 96,4% a materialerne genanvendt.

Herefter modtager I jeres betaling for det aflagte udstyr.

Denne service er således godt for miljøet, datasikkerheden og økonomien.

  Whitepaper BuyBack

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Morten Kronvold Lykke Olsen Morten Kronvold Lykke Olsen Landechef Grønland