it-infrastruktur & support
Team ... Ønsker du at vide mere?

It-infrastruktur

Generel information omkring it-infrastruktur

Vores kernekompetence rådgivning, services og sparring inden for IT-infrastruktur. Det omhandler alt fra netværk, server/storage, backup, sikkerhed, support, rådgivning, design og implementering af såvel simple som komplekse IT-løsninger. 

Grundlæggende er vores tilgang og filosofi, at vi sørger for at løse opgaven med udgangspunkt i den enkelte kundes behov og udfordringer - det handler om at skabe værdi.

Det gør vi ved at gøre det komplicerede og uoverskuelige enkelt og forståeligt. 

Uanset om det drejer sig om små eller store opgaver - en ny firewall eller en komplet netværksomlægning, så står vi klar med de rette kompetencer til at løse opgaven.

Infrastruktur der understøtter virksomheden

Vores yderst kompetente konsulenter har arbejdet med IT-infrastruktur i årevis. De er højt kvalificerede, certificerede og har erfaringer fra hundredevis af installationer at trække på. Det er din bedste garanti som kunde.

Optimer jeres virksomhed

Det kan være svært konstant at have overblik over IT-landskabet. Nye teknologier kommer til, og der udvikles og optimeres konstant på kendte teknologier og systemer.

Alt sammen naturligvis med henblik på at optimere, effektivisere og simplificere, men det kan være svært at følge med og vurdere, hvad der reelt giver værdi for ens eget setup.

Er hosting, cloud eller en hybrid løsning bedre end eget datacenter? Hvilken netværksstrategi skal vi vælge? Hvordan kan vi bedst integrere forskellige lokationer med størst mulig fleksibilitet og sikkerhed? Hvordan kan vi effektivisere deployment, administration og lignede? Er vores sikkerhed i orden?

En gang imellem kan det derfor være en rigtig god idé at få foretaget et ”sundhedstjek” for at se, om der kan være gevinst i form af tid, økonomi eller funktionalitet ved optimering af den eksisterende infrastruktur. 

Vores erfarne konsulenter hjælper gerne med en gennemgang. De arbejder konstant med infrastruktur hos mange forskellige kunder, og de har de nødvendige uddannelser og certificeringer.

 

Har du lyst til at læse mere, kan du download ydelseskataloget vedrørende IT-infrastruktur her.

 

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende Direktør Danmark
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05
Book møde med mig