om os

om os

Vi har en målsætning om at skabe reel værdi for vores kunder – og vi sætter en ære i at yde professionel rådgivning, overholde aftaler og være let tilgængelige og fleksible.

inu:it er et konsulenthus, som blev etableret i Grønland i 1996 og har eksisteret i mere end 27 år siden, med fokus på rådgivning, optimering, design og support inden for it-infrastruktur. Kundelisten er lang og omfatter både større og mindre offentlige og private virksomheder og organisationer.

en solid samarbejdspartner 

inu:it har gennem årene haft en fantastisk rejse – fra helt nystartet virksomhed med to medarbejdere og én kunde til en veletableret struktur med mere end 45 kompetente medarbejdere, hundredvis af kunder, samt flere afdelinger i Grønland og Danmark.

Sammen med fantastiske medarbejdere er der skabt en helt særlig kultur i inu:it, hvor fokus er på at levere gode kundeoplevelser gennem kreativitet, samarbejde, uddannelse og udvikling.

Iværksætterånden som inu:it er vokset ud af, lever stadig, og der er frihed til udvikling og ansvar for eksekvering. Det handler om at løse vores kunders udfordringer uanset omfang og kompleksitet – og vi er altid klar til at handle hurtigt og hjælpe til, når det brænder på.