nyheder

inu:it har fra og med 2024 udnævnt Morten Lykke Olsen til direktør for inu:it i Grønland. Anders Hoffgaard forsætter som direktør i den danske del af forretningen.

Morten har siden 2022 været Landechef for inu:it i Grønland og har leveret fantastiske resultater. Derfor har bestyrelsen i inu:it også valgt at forfremme Morten til direktør for den grønlandske del af forretningen.

Det er vigtigt for forretningen, at direktøren har sin daglige gang blandt ansatte og kunder. Derfor forventer vi også, at dette tiltag vil styrke udviklingen i forretningen på begge sider af Atlanten”,
udtaler Anders Hoffgaard.

Morten har boet i Grønland med sin familie i sammenlagt mere end 9 år, hvoraf en stor del af tiden har været i Ilulissat, hvor Morten med stor dygtighed drev selvstændig it-virksomhed.

Jeg brænder for at være med til at binde Grønland sammen med resten af verden gennem IT. Dette skal gøres samtidig med, at man værner om og fordrer den særlige kultur, der er i Grønland, som bygger på gensidig tillid og medmenneskelighed. Balancen mellem arbejde og familieliv er noget som man får øjnene mere og mere op for i erhvervslivet. Personligt tror jeg at balance og tryghed for medarbejdere skaber balance og tryghed for kunderne. Omsorg for medarbejdere, kunder og samfundet er et ansvar man som virksomhed har i samfundet i dag – det er noget af det jeg meget gerne vil være med til at løfte sammen med mine kollegaer i inu:it”,
udtaler den nye direktør.

Hele inu:it ønsker Morten et stort tillykke med udnævnelsen og ser frem til det fortsat gode samarbejde.