nyheder

Cloud Agility og inu:it indleder strategisk samarbejde


Cloud Agility og inu:it indleder et strategisk samarbejde, så især inu:it’s mange kunder på det grønlandske marked kan få professionel rådgivning indenfor økonomistyring og ERP.


inu:it er et veletableret konsulenthus med fokus på IT-infrastruktur - herunder sikkerhed, rådgivning, support, hosting/cloud, hardware & software. inu:it har kontorer i både Thisted og Nuuk i Grønland.


”Samarbejdet med inu:it er en naturlig fortsættelse af vores fokus på at skabe værdi for vores kunder. Vi får styrket vores position på det grønlandske marked, som er i rivende udvikling i disse år”, siger Jørgen Peter Rasmussen, partner i Cloud Agility


Allerede i dag har Cloud Agility og inu:it et samarbejde omkring flere kunder, hvilket vi ser frem til at udvikle i fremtiden. Dette betyder bl.a. at Cloud Agility kigger efter at ansætte flere Dynamics 365 Business Central konsulenter, der skal være lokalt forankret i Grønland.


”Jeg ser frem til at udvide samarbejdet med Cloud Agility. For det første har jeg kendt Jørgen Peter og teamet igennem mange år, og ved af erfaring, at de om nogen kan levere værdi til deres kunder indenfor forretningssystemer på Dynamics 365 platformen. For det andet passer samarbejdet perfekt ind i inu:it’s strategi om at fokusere på IT-infrastruktur, så alle gør det, de er bedst til”, siger Anders Hoffgaard, adm. direktør i inu:it


Til dagligt har inu:it og Cloud Agility kontorer væg-om-væg i ThyHuset i Thisted – og når Cloud Agility er i Nuuk, så kan de findes i inu:it’s lokaler på Issortarfimmut 6 i Nuuk.

Ønsker du at høre mere om samarbejdet, er du velkommen til at kontakte nedenstående:

inu:it's direktør Anders Hoffgaard 

Anders Hoffgaard
Administrerende direktør
+45 20 90 30 46
ah@inuit.dk

inu:it's logo i forbindelse med det strategiske samarbejde med Cloud Agility

          Thisted - Nuuk

Jørgen Peter Rasmussen fra Cloud Agility der er en del af det strategiske samarbejde med inu:it

Jørgen Peter Rasmussen
Partner
+45 20 66 53 04
jpr@cloud-agility.com

Cloud Agility logo i nyheden som strategisk samarbejde med inu:it

Thisted – Vejle – Odense – Ballerup