kundecases
Sallingplast Underside

Salling Plast

"Jeg har arbejdet sammen med inu:it igennem efterhånden mange år, og har langvarige relationer helt tilbage fra midt i 1990’erne og op til i dag. Jeg har brugt deres ydelser og ekspertise i tre forskellige virksomheder som jeg har repræsenteret: En møbelvirksomhed, en glasfiberproducent og nu en plastrørsproducent.

Min erfaring med inu:it er indtil nu at søsætte 3 projekter med start på et outdated internt server-setup, og så løfte det hele over i en hosting-baseret løsning – hvor jeg ender med en fuld skalérbar løsning, måske med en enkelt fremskudt filserver, men ellers alt hosted i deres hosting center. Én af løsningerne var endda en installation med lokationer i Danmark, Spanien, USA, Kina og Litauen  – alt sammen forbundet med remote desktop til hosting centeret.

VMWare-platform, Office365, SQL, XAL2.7/C5 2012/AX 2012, AD, Remote Desktop, publicerede applikationer, Kaspersky Antivirus, print management, konsolidering, replikering med DFS og masser af andre buzzwords…. Dertil kommer så løbende undervisning, så jeg løbende kan tage over på driften fremadrettet - og den daglige sparring med dem når udfordringerne opstår.

…og jeg må sige, at det virker lige smertefrit hver gang jeg går ind i et projekt sammen med dem! Relationerne og erfaringen gør at vi rigtig hurtigt kommer igennem endda ret store projekter. 

Jeg har tidligere haft inu:it inde i en hård udvælgelsesfase med to andre leverandører, hvor priserne var stort set identiske, men hvor jeg valgt inu:it til primært af den grund af min erfaring med dem, og fordi jeg vil hellere være en betydende kunde i en mindre virksomhed end en u-betydende kunde i en stor virksomhed.

inu:it’s dedikation til mine projekter har været uforlignelig hver gang – deres serviceniveau i driftfasen er seriøs og til UG.

Kort og godt, så føler jeg mig tryg i mit samarbejde med dem."

Henrik Lykke, IT-Chef - Salling Plast A/S