karriere hos inu:it

karriere hos inu:it

Subpage Stillingnuuk

aktuelle jobopslag

Der er desværre ingen aktuelle jobs lige nu. Men du kan søge uopfordret her.

Vi modtager altid gerne ansøgninger. 

om virksomheden

inu:it blev etableret i Grønland for over 25 år siden, med fokus på rådgivning, optimering, design og support inden for it-infrastruktur. Kundelisten er lang og omfatter både større og mindre offentlige og private virksomheder og organisationer. inu:it har gennem årene haft en fantastisk rejse – fra helt nystartet virksomhed med to medarbejdere og én kunde til en veletableret struktur med mere end 40 kompetente medarbejdere, hundredvis af kunder, samt flere afdelinger i Grønland og Danmark. Kontoret i Thisted startede op med blot 4 medarbejdere i 2013 og har siden da været i en konstant positiv udvikling.

Sammen med fantastiske medarbejdere er der skabt en helt særlig kultur i inu:it, hvor fokus er på at levere gode kundeoplevelser gennem kreativitet, samarbejde, uddannelse og udvikling.

Iværksætterånden, som inu:it er vokset ud af, lever stadig, og der er frihed til udvikling og ansvar for eksekvering. Det handler om at løse vores kunders udfordringer uanset omfang og kompleksitet – og vi er altid klar til at handle hurtigt og hjælpe til, når det brænder på.

samarbejde

inu:it har afdelinger i både Danmark og Grønland, og vi arbejder tæt sammen på tværs af landegrænser og tidszoner. Det giver rige muligheder for såvel sparring som kompetenceudvikling. 

uddannelse

Vi fokuserer konstant på løbende uddannelse og certificering af vores medarbejdere, og vi lægger uddannelsesplaner for alle. 

fællesskab

Som medarbejder i inu:it indgår man i én stor familie. Vi arbejder hårdt, har det sjovt og hygger os sammen - i pauser, til fælles arrangementer og i fritiden.