I august/september har vi styrket konsulentgruppen med 2 nye kolleger - Mikkel William Hvidberg er ansat som supporter, mens Carsten Voss er ansat som konsulent.

Mikkels primære opgave bliver at supportere vores kunder med stort og småt, når der er akut behov for hjælp. Han kommer derfor til at arbejde tæt sammen med alle vores konsulenter, og vil være den backup, der står klar, hvis de faste konsulenter i øjeblikket er optaget af andre opgaver.

Mikkel er uddannet IT supporter fra Mercantec i Viborg i 2014, og har i 3 år arbejdet med support og konsulentopgaver på en lang række kunder i det midtjyske. Mikkel kommer oprindelig fra Thisted, og vi er glade for at have trukket ham tilbage til Thy :) 

Carsten er en erfaren IT konsulent med godt 15 års erfaring inkl. en længere periode som selvstændig i bagagen. Han bringer derfor en masse erfaring med sig, som vi og vores kunder kan nyde godt af, og han kommer til at hjælpe med at løse opgaver hos såvel eksisterende som nye kunder.  

Vi håber, I vil tage godt imod både Carsten og Mikkel, ligesom vi er ekstremt glade for at byde dem begge velkommen i inu:it familien og få dem som vores nye kolleger i Thisted!