Ledige stillinger 

 

Der er p.t. ingen ledige stillinger.

 
OM VIRKSOMHEDEN

inu:it a/s er en it virksomhed med fokus på it infrastruktur – etableret i 1996 i Grønland, og i dag med mere end 50 medarbejdere fordelt på Aalborg, Thisted, Nuuk, Ilulissat, Sisimiut og Qaqortoq. I Grønland er inu:it a/s den største private it virksomhed, der fremstår som en solid og professionel it leverandør til både det grønlandske erhvervsliv samt de offentlige institutioner og virksomheder. I Danmark er inu:it beliggende i Nordjylland og fokuserer på kerneområdet - it infrastruktur til erhvervskunder i primært Nordjylland. Se mere på www.inuit.dk og www.inuit.gl

 

Samarbejde

inu:it har afdelinger i både DK og GL, og vi arbejder tæt sammen på tværs af landegrænser og tidszoner. Det giver rige muligheder for såvel sparring som kompetenceudvikling. 

Uddannelse

Vi fokuserer konstant på løbende uddannelse og certificering af vores medarbejdere, og lægger uddannelsesplaner for alle. 

Fællesskab

Som medarbejder i inu:it indgår man i én stor familie. Vi arbejder hårdt, har det sjovt og hygger os sammen - i pauser, til fælles arrangementer og i fritiden.