vælg sprog:
løsninger

udvikling

... ønsker du
at vide mere?
  danmark T: +45 96 34 55 00 salg@inuit.dk

vi finder din løsning

Unikke kunder, kræver unikke løsninger. Nogle kunders behov, er dog mere unikke end andre. Derfor er udviklingsopgaver en naturlig del af vores hverdag i inu:it.

Vi har vores egen udviklingsafdeling, der har mere end 20 års erfaring med at designe og udvikle specialløsninger til mange forskellige typer opgaver. Vi har udført opgaver for såvel offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner som det private erhvervsliv, og vi er vant til, at yde hjælp med rådgivning, design og udvikling af både store og små opgaver.

integration på tværs

Har din virksomhed nogle områder, hvor I fx. har brug for integration mellem forskellige løsninger, eller mangler I et system til løsning af en helt speciel opgave, så lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at løse disse udfordringer. Vi har bl.a. udviklet Karakterdatabase samt et TrinTest system til det grønlandske uddannelsesministerium, og i tæt samarbejde med dem lavet de grafer og statistikløsninger, der hjælper med at evaluere folkeskolens udfordringer og resultater, ligesom vi har udviklet det grønlandske universitets matrikelsystem, som sørger for at forskellige offentlige systemer kan snakke sammen.

data på din hjemmeside

I forbindelse med vores webafdeling, har vi også mulighed for at udvikle specielle ekstensions til din hjemmeside. Har du fx. data du gerne vil dele på din hjemmeside, kan vi i langt de fleste tilfælde udvikle broen mellem dine data og din hjemmeside.  

resultater der holder

Igennem årene har vi i inu:it serviceret flere hundrede kunder - om det er problemer med årsafslutningen, et komplet økonomistyringssystem, en indhandlingsløsning, GL Løn eller specialudviklede systemer til løsning af helt specifikke udfordringer, så har vi kompetencerne til at hjælpe vores kunder på vej. Det er en stor fordel, at vi alle er vant til at arbejde lokalt, og kender til specielle forhold indenfor fx. skat og løn i Grønland.

Samtidig gennemfører vi løbende kurser og udfører lokal support.

... ønsker du
at vide mere?
  danmark T: +45 96 34 55 00 salg@inuit.dk