vælg sprog:
løsninger

telefoni

... ønsker du
at vide mere?
  danmark T: +45 96 34 55 00 salg@inuit.dk

fleksibilitet er nøgleordet 

På bordet, på skærmen eller i lommen. Flexfone er telefoni fra inu:it. Her er du og dine medarbejdere sikret et fleksibelt redskab til en travl hverdag. Flexfone er brugervenlig telefoni med store muligheder til både store og små virksomheder. Flexfone kombinerer den klassiske bordtelefon med både IP-telefoni og mobiltelefoni. Ønsker du at køre ren mobiltelefoni, kan vi overføre alle dine gamle numre - inklusiv dit hovednummer. 

på tværs af alle platforme

Flexfone er fleksibel telefoni, der arbejder på tværs af alle platforme, da den kan kombinere den traditionelle bordtelefon med mobiltelefoni. Valget er dit, om du ønsker at modtage dine opkald på mobilen, bordtelefonen – eller begge dele.

giv dine medarbejdere frihed

Med Flexfone kan hver enkelt medarbejder udstyres med flere telefonnumre. Derved kan dine medarbejdere have et nummer til arbejde og et andet til privat. Medarbejderens arbejdsnummer er aktivt i arbejdstiden, hvor det private er aktivt 24/7. Ved sygdom kan arbejdsnummeret omstilles til telefonsvarer eller de øvrige medarbejdere, så dine kunder ikke ringer forgæves. 

større frihed med office365 og teams

Vælger du at kombinere Flexfone med en Office365 løsning, får du endnu mere fleksibilitet. Her kan dine opkald også varetages af din Teams klient, hvilket giver dig mulighed for bedre at integrere chat og fildeling i hverdagen. Med en aktiv kalender, kan din kalender i Office 365 også sættes op til at styre indkommende opkald. Står du til at have et møde i din kalender, vil alle indgående opkald enten gå på din telefonsvarer eller automatisk viderestilles til dine kollegaer. Det eneste du skal foretage dig, er at skrive et møde i din kalender – så klarer Office 365 og Flexfone resten.

Bemærk - telefoni via Flexfone tilbydes kun i Danmark. For telefoni i Grønland, henviser vi til IP-telefoni.

... ønsker du
at vide mere?
  danmark T: +45 96 34 55 00 salg@inuit.dk