vælg sprog:
løsninger

office365

... ønsker du
at vide mere?
  danmark T: +45 96 34 55 00 salg@inuit.dk

Office365 er den moderne udgave af Office pakken. Det er her du blandt andet finder Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Med en Office365 aftale, får du den mest fleksible løsning på markedet. Ikke alene kan dine medarbejdere benytte Officepakken på deres arbejde - hver bruger må installere officepakken på yderligere fire enheder. Derved kan dine medarbejdere også installere officepakken hjemme. Det giver dig og dine medarbejdere den største fleksibilitet. 

få flere muligheder med office365

I Office365 kan du finde services som OneDrive, SharePoint og Teams. Derudover har Office365 også Exchange Online. Med Exchange er du sikret, at du og dine medarbejderes mails og kalendere altid er synkroniserede på tværs af alle enheder. Det betyder, at dine medarbejdere altid har en opdateret indbakke og kalender, uanset om de tilgår den fra klient, tablet, mobil eller browser. Det eneste der kræves, er en internetforbindelse og en Office365 konto.

sikkerhed fremfor alt

Spamfilter og backup kan følge med i pakken, når du bestiller en Office365 løsning fra inu:it. Vi sørger for, at opfange det meste spam med et integreret spamfilter. Med backup som tilvalg, kan systemet også varetage automatisk backup, som løbende tager backup af dine mails på vores servere. Det er din sikkerhed for aldrig miste dine data eller mails, blot fordi din telefon eller computer går tabt.

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, er en Office365 med Exchange den professionelle løsning til den professionelle virksomhed.
 

... ønsker du
at vide mere?
  danmark T: +45 96 34 55 00 salg@inuit.dk