vælg sprog:
løsninger

hosting/cloud

... ønsker du
at vide mere?
  danmark T: +45 96 34 55 00 salg@inuit.dk

Hvordan optimeres virksomhedens IT-ressourcer bedst muligt? Hvad giver mest mening for netop din virksomheds setup og krav til tilgængelighed, sikkerhed, fleksibilitet og fremtidssikring?

  • on-premise
  • hosted
  • cloud

Der er fordele og ulemper ved alt - vi hjælper jer med at skabe overblik over, hvad giver bedst mening i forhold til netop jeres setup. Ofte vil en hybrid kombination af ovenstående give bedst mulighed for både kontrol og sikkerhed, samtidig med at der sikres fleksibilitet og agilitet. 

Skal al IT-drift og backup ligge lokalt i virksomheden kræver det kompetencer og et behov for investeringer i hardware, software, licenser, sikkerhed og procedurer. En hosted løsning giver dig mulighed for at fokusere mere på understøtning af forretningsgange og mindre på selve IT-driften, som i stedet varetages af inu:it. Endelig giver Cloud mulighed for stor fleksibilitet og hurtig ageren i en omskiftelig verden. Om det er en backup, et midlertidigt test-setup eller forskellige applikationer som fx. Office365, vil der hurtigt kunne skabes et miljø, der matcher det ønskede, som løbende kan tilpasses det aktuelle behov.

find ud af, hvordan du kan optimere og skabe værdi

Få en snak med en af vores konsulenter, hvor du kan få råd og vejledning i hvilken løsning, der vil give mest værdi for netop din virksomhed - formentlig kan vi hjælpe dig med at frigive tid og ressourcer.

... ønsker du
at vide mere?
  danmark T: +45 96 34 55 00 salg@inuit.dk