udvikling
Team ønsker du at vide mere?

Udvikling af it-specialløsninger med inu:it

Nogle gange er standardløsninger bare ikke nok, til at dække vores kunders behov. Derfor har vi hos inu:it egen udviklingsafdeling. Det har vi haft fra dag et.

Vi har derfor mere end 20 års udviklingserfaring bag os. Vi har udført opgaver for såvel offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner som det private erhvervsliv, og vi er vant til at yde hjælp med rådgivning, design og udvikling af såvel store som små opgaver. 

Vores udviklingskonsulenter arbejder alle med tre fælles målsætninger: 

  • Vi skal kende kundens behov
  • Vi skal se muligheder for kunden
  • Processen skal altid være dynamiske

Når vi begynder et udviklingsprojekt, er det gode forarbejde første skridt. Det er vigtigt, at begge parter ved hvad der skal laves.

Vi inkluderer kunden, så vi sammen kan hjælpe hinanden til at se mulighederne i udviklingsprojektet. Mange gange ser vi, at kunderne er fastlåste i en oprindelig ide, hvor vi med vores mange års erfaring i bagagen, kan hjælpe kunden til at se nye muligheder: at vores løsninger næsten altid ender med at blive kunden et langt bedre redskab i hverdagen, end de havde regnet med. 

Den dynamiske proces gør, at der altid er plads til videreudvikling af vores projekter. Vi ved af erfaring, at vores kunder er dynamiske virksomheder der gerne vil fremad.

Derfor opdaterer vi gerne løbende vores specialløsninger, så de altid passer til vores kunders udvikling og aktuelle behov. 

Brug for yderligere information?

Har I spørgsmål eller et konkret projekt, så kontakt hhv. Danmark eller Grønland.

Anders Hoffgaard Anders Hoffgaard Administrerende Direktør Danmark
hardware/software grønland T: +45 96 34 55 05
Book møde med mig