• Har din virksomhed brug for at få overblik over jeres eksisterende it infrastruktur?
  • Ønsker du at vide, om der er besparelser eller effektiviseringsgevinster at hente? 
  • Har I konkrete problemer, der kræver en løsning?
  • Er sikkerheden i orden eller er virksomhedens data sårbare?

Det kan være svært konstant at have overblik over it landskabet - nye teknologier kommer til, og der udvikles og optimeres konstant på kendte teknologier og systemer.

Alt sammen naturligvis med henblik på at optimere, effektivisere og simplificere, men det kan være svært at følge med og vurdere, hvad der reelt giver værdi for ens eget setup - er hosting, cloud eller en hybrid løsning bedre end eget datacenter, hvilken netværksstrategi skal vi vælge, hvordan kan vi bedst integrere forskellige lokationer med størst mulig fleksibilitet og sikkerhed, hvordan kan vi effektivisere deployment, administration o.lign., er vores sikkerhed i orden osv. osv. 

En gang imellem kan det derfor være en rigtig god idé at få foretaget et ”sundhedstjek” for at se, om der kan være gevinst i form af tid, økonomi eller funktionalitet ved en optimering af den eksisterende infrastruktur. 

Vores erfarne konsulenter hjælper gerne med en gennemgang. De arbejder konstant med infrastruktur hos mange forskellige kunder, og de har de nødvendige uddannelser og certificeringer.