Brug for hjælp til den daglige support?

inu:it hjælper i det daglige en lang række kunder med deres forskelligartede behov for it support, og vi kan også hjælpe dig!

Vores service desk servicerer alle typer af kunder - store som små, offentlige og private. Uanset om I blot har brug for at ringe en gang imellem eller om jeres behov er, at vi overtager det samlede ansvar for jeres it drift og support, så sidder vores supportteam klar.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset den enkelte kundes ønsker, så du får netop det niveau af support, som er nødvendigt for din virksomhed.

24/7 Support

Med en Døgnservice aftale får I via vagttelefon adgang til døgnservice udenfor normal åbningstid samt tilgang til en erfaren konsulent 24 timer i døgnet hverdage, weekender og helligdage.

I Døgnserviceaftalen specificeres det nøjagtigt, hvad aftalen omfatter ud fra jeres behov som kunde, og der laves en individuel kontrakt, så der er klare retningslinjer for dækning, responstider, betaling og ydelser.

Lyst til at høre mere?

Har du lyst til at høre mere om inu:it support, og hvordan vi eventuelt kan hjælpe din virksomhed, så kontakt os på 96 34 55 00 eller ring til vores salgschef Ricco Risager Nielsen på tlf. 96 34 55 26.