IT sikkerhed er et emne, der er oppe i tiden, og bestemt ikke uden grund. Nye sikkerhedstrusler dukker op konstant, og den hurtige udvikling i virksomheders it infrastruktur skaber hele tiden nye udfordringer.

Cyberangreb er et stadigt stigende problem med et konstant skiftende trusselsbillede. Firewalls og antivirus programmer optimeres til stadighed for at imødegå alle opdagede trusler, men nye kommer til – og brugeres adfærd kan være utroligt svær at kontrollere. Et enkelt forkert klik på en vedhæftet fil kan give ondsindede hackere adgang til virksomhedens data. Angreb som fx CryptoLocker er ofte forekommende, og både små og store virksomheder bliver ramt.

En konstant opdateret firewall og antivirus software er et must, men eftersom det er nærmest umuligt at sikre sig 100 %, er det mindst ligeså vigtigt at have det rette beredskab for, hvad der gøres, hvis uheldet er ude. Er backup rutinerne på plads, og er der remote backup, kan systemerne genoprettes og eventuelle skader hurtigt og effektivt isoleres og begrænses.

Som it partner for en lang række virksomheder i Grønland og Danmark, er vi i inu:it konstant opdateret. Vi hjælper mange af vores kunder med deres sikkerhed - politikker, procedurer og omgående hjælp, hvis det allerede er gået galt.

Har din virksomhed 100 % styr på og overblik over jeres it sikkerhed?

Har I brug for et sikkerhedstjek eller en snak om trusler og muligheder, så kontakt os, og vi hjælper jer hurtigt videre.