IT er et middel til at nå et mål - vi fokuserer på at levere midlet, så vores kunder kan nå målet!

Kompetencer

inu:it i Thisted er et 3 år gammelt konsulenthus med fokus på it infrastruktur, dygtige erfarne konsulenter og en omfattende kundeliste. I ryggen har vi inu:it a/s i Grønland, som er et 20 år gammelt konsulenthus - etableret som en it virksomhed med fokus på at levere it infrastruktur. Siden 1996 har vi arbejdet med hardware og software, print & kopi, server/storage, netværk og support. Siden er også hosting, cloud, internet til erhverv, IP telefoni, AV/videokonference og en række andre løsninger kommet til.

Konsulenter

Vi fokuserer på at have dygtige konsulenter med specialistviden, der kan hjælpe vores kunder med at løse de udfordringer, der uvægerligt er, når virksomhedens it infrastruktur konstant skal være optimeret til at understøtte virksomhedens mål og forretning, samtidig med at der tages højde for fremtidssikring, nye teknologier, og at sikkerheden er i top.

Certificeringer

Det sikrer vi blandt andet ved samarbejde og partnerskaber med globalt anerkendte leverandører som Microsoft, HP, Cisco, VMware, Fortigate, Kyocera og mange flere, hvor vi løbende holder vores medarbejdere certificerede og opdaterede på teknologier og løsninger.

Alt sammen med det formål bedst muligt at kunne rådgive og servicere vores mange kunder, der omfatter såvel private som offentlige virksomheder samt institutioner og organisationer - fra de mindste til de største kunder er vores fokus at levere gode kundeoplevelser og solide løsninger.